Skip to main content

Questions tagged [bug]

Indicates you've found an erroneous or unexpected behaviour in the system that needs to be fixed.

Filter by
Sorted by
Tagged with
2 votes
0 answers
82 views

How to solve the issue of most images on Blender Stack Exchange being blocked for my IP?

Recently, I can no longer see any images on Stack Exchange sites: These show up everywhere all the time and when I try to go to the image's URL manually, I get oh no, that request didn't look right ...
Martynas Žiemys's user avatar
3 votes
0 answers
62 views

New service failing on .gif uploads

I'm having trouble uploading .gifs (generated by the Peek screen-recorder) using the recently introduced image service, via the provided tool. I'm getting consistent failutre, with: 'An error occured, ...
Robin Betts's user avatar
  • 77.9k
3 votes
2 answers
85 views

Community bot closes for the wrong reasons

This is in regards to https://blender.stackexchange.com/questions/292724 , which is already closed, so maybe some folks can't see it. This question quickly gathered a lot of downvotes. Community bot ...
Nathan's user avatar
  • 24.9k
-1 votes
1 answer
32 views

Selecting NurbsPath as hair particle render object is not showing on the plane in viewport

I have already asked this question in Blender Stack and got solution of converting geometry to mesh but i don't want it to convert into mesh but as a path only and got suggestion to ask here in ...
Ramos's user avatar
  • 31
0 votes
0 answers
31 views

blender.stackexchange.com is the only site that does not reflect user profile changes

The following is a minor issue. When I open my user profile page on blender.stackexchange.com, I fond my old contents. The other sites have reflected the latest ...
Display Name's user avatar
1 vote
0 answers
40 views

Images not displaying [closed]

Images do not display on Chrome (and Firefox) anymore, the alt-text shows correctly. Clicking on their source reveals a page not found. I'm using Chrome 73 on Windows 8.1 from Berlin, Germany. ...
Leander's user avatar
  • 27.2k
3 votes
0 answers
33 views

Blender.sx font issues on Ubuntu [closed]

Recently, and I cannot pin point a date, in this website and its meta all fonts are bold-faced and its rather unpleasant to the eye. I've seen this on two separate machines (both with Firefox though) ...
Pouya's user avatar
  • 113
4 votes
0 answers
86 views

Blend-exchange not working(Please accept the terms and conditions)

Blend-exchange won't let me upload my file despite me accepting the terms of service
A guest's user avatar
  • 464
1 vote
0 answers
50 views

Markup code parsed unexpectedly

I usually present code by indenting lines with four spaces or using the respective button in the editing menu. line_of = "code" another = "line" However, after a ...
Leander's user avatar
  • 27.2k
2 votes
0 answers
52 views

Front page changes from "answered" to "modified"

I answered a question last night, then the OP accepted a different answer which was edited by Ray Mairlot 12 hours ago at the time of this question. After I answered, I looked at the main page again ...
JakeD's user avatar
  • 8,507
4 votes
1 answer
50 views

Medium size images with alpha

When answering a question, I've wanted to include large images that have an alpha channel, but not necessarily at their original size. When I append an m to the ...
Scott Milner's user avatar
  • 4,483
0 votes
2 answers
81 views

What am I told I need at least 10 reputation to post more than 2 links. Yet I have - 67 Points -

As you can see I have well over 10 reputation.... Yet ONLY when I try to post more than 2 pictures I get the following messages upon submission of my answers... AND this is at the bottom of the page. ...
user avatar
5 votes
1 answer
96 views

Links to blend at Blend Exchange and https issue

I saw today that pasting links from Blend Exchanges gives this error: I've checked older answers/questions with Blend Exchange links, and images are still working fine (error shows up when you try to ...
cgslav's user avatar
  • 17.6k
1 vote
0 answers
44 views

Cannot vote to close a question

I tried to close this question: Fly through a window into a new world / scene? as I've answered a similar one asked earlier (Creating the Minecraft End Portal in Blender). When I've pasted the link in ...
Paul Gonet's user avatar
  • 33.4k
7 votes
1 answer
178 views

Cannot upload .blend through Blend Exchange

I am trying to upload a .blend via Blend exchange. But after uploading, instead of getting a url to copy and paste, I am getting this. Any fixes?
S.Srihari's user avatar
2 votes
3 answers
538 views

Add images to stack exchange questions

I still can't add images to questions here on this forum, I hit image upload (ctrl-g) it uploads and shows the image in a separate window and then the only thing I can click is "cancel and add another ...
Andras Libal's user avatar
2 votes
0 answers
36 views

Hovering on the date of a comment changes its color to the default link color

When you hover on the post date of a comment on the meta site, the color of the date changes from light gray to bright orange. This is different from the main site and other metas (at least Stack ...
J F's user avatar
  • 148
5 votes
0 answers
45 views

The old logo is still in used in the chat context menu

The old blender logo is being displayed in the chat context menu. Both in the side bar and from the main chat window.
user avatar
3 votes
0 answers
31 views

Old logo is still used in iOS app

(I reported this for the RPi site when it graduated, and now you've done it again for Blender!) The old logo is still used in the iOS app for the communities sidebar and the Profile > All x ...
angussidney's user avatar
1 vote
0 answers
35 views

Reputation per Day one day off

Why is my Reputation per Day Graph always displaying results a day off? When I click the day after the one I want I will get the correct results below. But this means, I cannot watch the reputation ...
Samoth's user avatar
  • 3,244
0 votes
0 answers
37 views

SE.com "All Sites" logo wrong

The All Sites page on stackexchange.com still has the wrong logo for our site. The talk bubble color seems right, the logo just hasn't been updated yet.
PGmath's user avatar
  • 25.2k
7 votes
3 answers
62 views

Low contrast wordmark in chat transcripts

Really minor, (maybe even intentional) but it bugs me all the same.. Thought I'd report it just in case it wasn't supposed to be like that :)
gandalf3's user avatar
  • 157k
5 votes
0 answers
177 views

Footer's New Background Image and Height

As shown in the image, the footer is taller then the background image. (small lighter blue strip along the bottom) The footer is 509.917px when the image is only 500px. That can be fixed by setting ...
David's user avatar
  • 49.4k
2 votes
1 answer
61 views

No 100 rep received at 200 rep

Listen guys, you know that 100 points you receive when you reach 200 reputation, I am now on 300 and I still didn't get, it's quite weird.I am not sure why, help is appreciated
A.D.'s user avatar
  • 3,528
3 votes
1 answer
28 views

Why can't I propose a tag synonym on [customization]?

I tried to suggest the synonym user-preferences → customization, but received this confusing error: I don't see any synonym proposals on user-preferences.. Was a synonym proposed on preferences, ...
gandalf3's user avatar
  • 157k
2 votes
1 answer
55 views

"a job offer and to a question" typo

Looking at this question, the close statement (shown in the comment) has a little typo: "This question appears to be off-topic because it is a job offer and to a question." Should be: "This ...
Greg Zaal's user avatar
  • 10.8k
3 votes
1 answer
62 views

Suggested edit notification wrong

The suggested edit notification has been consistently wrong (in an inconsistent way) for a few weeks now. No amount of refreshing and cache-deletion seems to fix it. It's always off, but the amount ...
gandalf3's user avatar
  • 157k
2 votes
1 answer
32 views

Why is there still a python-api tag suggestion?

python-api was merged into python a while ago. Why does it still appear in the prompt as a separate tag?
gandalf3's user avatar
  • 157k
4 votes
1 answer
37 views

Placing a colon after a link with title formatting hides it?

If I type [Blender][1] == [1]: http://www.blender.org/ Every thing works as expected: Blender However, typing ...
gandalf3's user avatar
  • 157k
4 votes
1 answer
45 views

Bug? Indented code block not interpreted after list

See here: Item one Item Two this is supposed to be a code comment import bpy print(bpy.context.scene.name) this should not be indented I guess Item one Item Two (add something here to fix code ...
CodeManX's user avatar
  • 29.4k
3 votes
1 answer
63 views

Review notification appears after suggesting an edit to a tag wiki

After editing a tag wiki, the notification that indicates there is an un-reviewed item is visible: But you cannot review it, as you suggested the edit. It will stay there until the item is reviewed ...
gandalf3's user avatar
  • 157k
4 votes
1 answer
87 views

Layout and Text problems on Blender meta

I have just asked my first question on Blender meta, and when I tried to submit it I got an error: First, it said '…see the error above.' but there was no error 'above'! The red 'flag thingy', to the ...
SteveW's user avatar
  • 2,232